Tule mukaan ideoimaan uusia epämuodollisen oppimisen muotoja!

Kuvaus

Epämuodollinen vertaisoppiminen on keneltä tahansa toiselta ihmiseltä oppimista ja tapahtuu totuttujen instituutioiden, kuten koulu ja yliopisto, välimaastossa ja ulkopuolella. Troikalearning.org on epämuodollista vertaisoppimista edistävä verkkopalvelu ja oppimiskonsepti. Troika-palvelua on esitelty tee-se-itse kulttuurin festivaaleilla WÄRK:festeillä lokakuussa 2012 sekä Sulautuvan oppimisen seminaarissa Helsingin yliopistolla alkukeväästä 2013. Innostuneen ja kannustavan vastaanoton jälkeen Troikan tekijät haluavat kehittää palvelua edelleen, kerätä ideoita ja palautetta sekä syventää Troikan suhdetta epämuodollisen oppimisen ja vertaisoppimisen viitekehykseen.

Järjestämme keskiviikkona 14.8.2013 Helsinki Think Companyn tiloissa (Vuorikatu 5) avoimen ideointi- ja palautesession klo 16–19. Kutsumme innokkaina kaikki Troikan kehittämisestä ja/tai vertaisoppimisesta kiinnostuneet mukaan ideoimaan, sillä haluamme tehdä verkkopalvelusta ja siihen liittyvästä konseptista vielä paremmin uusia oppimisen muotoja edistävän ja tukevan!

Vaihe

Valmis

Alkuajankohta

14.08.2013 16:00

Loppuajankohta

14.08.2013 19:00

Osoite

Vuorikatu 5 - Helsinki Think Company

Kieli

suomi

Vetäjä

Petro Poutanen

Ensimmäinen oppija

Olli Parviainen

Toinen oppija

Timo Tiuraniemi

Osanottajien yläraja

50

Osallistujat

Salla Laaksonen, Janne P. Hukkinen, Anne Karkulahti, Katri Kytöpuu, Jarmo Lahti, ConnectIrmeli, vayvi, Marjaana Mykkänen, JaanaP, Juha Krapinoja, Johannes Koponen