Keksi aihe. Tapaa ihmisiä. Opi kaikenlaista.

Troikan tehtävä on auttaa ihmisiä

jakamaan ja luomaan uutta tietoa. Haluamme innostaa ihmisiä tunnistamaan heidän omat kykynsä ja tietonsa. Haluamme poistaa ne esteet, jotka tyypillisesti estävät tiedon jakamista tapahtumasta.

Troika auttaa koordinoimaan ja organisoimaan

vertaisoppimisen tapahtumia. Jos haluat yhdistää ihmisiä tiedon äärelle, Troika tarjoaa alustan, jonka avulla voit järjestää tapahtumia ja viestiä niistä muille kiinnostuneille.

Troikan perusajatuksena on saada helposti aikaan fyysinen oppimistapahtuma

kolmen tai useamman ihmisen kesken. "Troikka" tarkoittaa "kolmikkoa". Kun Troika-tapahtumaan osallistuu vähintään kolme ihmistä, on Troika onnistunut!

Kolme helppoa askelta: Keksi aihe. Tapaa ihmisiä. Opi kaikenlaista.

  1. Keksi aihe. Selaa aiheita, joita muut käyttäjät ovat ehdottaneet Troikiksi. Osallistu sinua kiinnostavaan Troikaan joko oppijana, osallistujana tai jopa vetäjänä. Voit tietysti myös luoda oman Troikan. Anna Troikallesi otsikko, kuvaus, kieli ja valitse roolisi Troikassa. Jos haluat, voit myös ehdottaa aikaa ja paikkaa ja asettaa osallistujien ylärajan. Kun Troika on luotu, voit Troikan sivulla kutsua mukaan ihmisiä, joiden haluaisit liittyvän luomaasi Troikaan, tai sitten vain otat rauhassa ja odotat, että ihmiset innostuvat Troikastasi!
  2. Tapaa ihmisiä. Kun sinä ja kaksi muuta ihmistä olette löytäneet toisenne Troika-tapahtumassa, saatte meiltä sähköpostin, joka sisältää sähköpostiosoitteenne. Jos Troikan luoja antoi jo kaikki tarvittavat tiedot Troika-tapahtumasta, Troika on nyt aktiivinen. Jos tiedot olivat vielä vajaat, tässä vaiheessa teidän tulee päättää puuttuvista tiedoista ja lisätä ne Troika-tapahtumaan painamalla "Muokkaa Troikaa" Troikan sivulla. Tämän jälkeen myös muut voivat liittyä mukaan Troikaan asettamanne osallistujamäärän ylärajan mukaisesti.
  3. Opi kaikenlaista. Nauttikaa Troika-tapahtumasta ja oppikaa kaikenlaista uutta toisiltanne. Muistakaa kertoa Troikasta eteenpäin ja antaa palautetta tapahtumastanne, jotta muutkin innostuvat lisäämään omia Troikiaan tiedon jakamiseksi.

Troika takana ovat Olli Parviainen, Petro Poutanen, Salla Laaksonen ja Timo Tiuraniemi, joka myös kehitti tämän sivuston.

Troikan verkkosivut ovat avointa lähdekoodia. Lisenssinä on Affero GNU Public Licence v3. Tutustu lähdekoodiin täällä.

Troikan kehitystä tukevat Verkostoanatomia ja Filosofian Akatemia.

Anna heti palautetta Troikasta.

Jos sinulla on yleisiä kysymyksiä Troikasta, lähetä sähköpostia osoiteeseen info@troikalearning.org.

Jos sinulla on kysymyksiä tästä sivustosta, lähetä sähköpostia osoitteeseen webmaster@troikalearning.org.